Record Avondshow met Arjen Lubach: uitleg Provinciale Statenverkiezingen in 3 minuten

Record Avondshow met Arjen Lubach: uitleg Provinciale Statenverkiezingen in 3 minuten

Donderdag 2 maart 2023 om 09:40

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 1 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

In De Avondshow met Arjen Lubach is te zien hoe Arjen een bijzonder record probeert te verbreken. De NOS heeft namelijk een spoedcursus gegeven over de Provinciale Staten verkiezingen, over dit onderwerp wordt in vier minuten uitleg gegeven. Lubach gaat naar eigen zeggen iets ‘krankzinnigs’ doen en probeert zijn verhaal over de Provinciale Statenverkiezingen in drie minuten te vertellen…

Doe hier de test van KiesHart: welke politicus lijkt op jou?

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Record <em>Avondshow met Arjen Lubach</em>: uitleg Provinciale Statenverkiezingen in 3 minuten Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 1 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. In De Avondshow met Arjen Lubach is te zien hoe Arjen een bijzonder record probeert te verbreken. De NOS heeft namelijk een spoedcursus gegeven over de Provinciale Staten verkiezingen, over dit onderwerp wordt in vier minuten uitleg gegeven. Lubach gaat naar eigen zeggen iets ‘krankzinnigs’ doen en probeert zijn verhaal over de Provinciale Statenverkiezingen in drie minuten te vertellen… Doe hier de test van KiesHart: welke politicus lijkt op jou? Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Record Avondshow met Arjen Lubach: uitleg Provinciale Statenverkiezingen in 3 minuten

Actuele video's

Meer actuele video's