De Avondshow met Arjen Lubach: zo harkt FvD (Thierry Baudet) veel geld binnen

De Avondshow met Arjen Lubach: zo harkt FvD (Thierry Baudet) veel geld binnen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 1 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

In De Avondshow met Arjen Lubach legt Lubach even goed uit hoe Thierry Baudet en zijn partij Forum voor Democratie aan geld komen. Deze politieke partij is namelijk net even iets commerciëler dan andere politieke partijen. Zo is FvD geboren uit geldnood en heeft Baudet zijn stem verleend aan een reclame voor maaltijdboxen. Daarnaast hebben ze allerlei bijzondere manieren om geld binnen te harken…

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Avondshow met Arjen Lubach</em>: zo harkt FvD (Thierry Baudet) veel geld binnen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 1 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. In De Avondshow met Arjen Lubach legt Lubach even goed uit hoe Thierry Baudet en zijn partij Forum voor Democratie aan geld komen. Deze politieke partij is namelijk net even iets commerciëler dan andere politieke partijen. Zo is FvD geboren uit geldnood en heeft Baudet zijn stem verleend aan een reclame voor maaltijdboxen. Daarnaast hebben ze allerlei bijzondere manieren om geld binnen te harken… Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. VI gemist? OM seponeert 'liquidatiezaak' Thierry Baudet: 'Van wakker gelegen' (video) Bekijk deze video » Kajsa Ollongren over de mening van Thierry Baudet: ''Hij is een verlengstuk van Poetin'' (OP1) Bekijk deze video »
TV :
De Avondshow met Arjen Lubach: zo harkt FvD (Thierry Baudet) veel geld binnen

Actuele video's

Meer actuele video's