Nieuw seizoen Marble Mania start zaterdag 18 maart: bekijk de eerste beelden

Nieuw seizoen Marble Mania start zaterdag 18 maart: bekijk de eerste beelden

Binnenkort gaat er een nieuwe reeks van Marble Mania van start, dus de BN’ers kunnen hun knikkers weer tevoorschijn halen. Onder anderen rappers Donnie en Gers Pardoel, sporters Michel en Ronald Mulder, volkszangers en autocoureurs gaan de strijd met elkaar aan. Ze laten hun skills zien in behendigheidsspellen en op geluksbanen, en de eerste beelden verraden dat het weer een spetterende show wordt…

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van Marble Mania hieronder.

Het nieuwe seizoen van Marble Mania is vanaf zaterdag 18 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Nieuw seizoen <em>Marble Mania</em> start zaterdag 18 maart: bekijk de eerste beelden Binnenkort gaat er een nieuwe reeks van Marble Mania van start, dus de BN’ers kunnen hun knikkers weer tevoorschijn halen. Onder anderen rappers Donnie en Gers Pardoel, sporters Michel en Ronald Mulder, volkszangers en autocoureurs gaan de strijd met elkaar aan. Ze laten hun skills zien in behendigheidsspellen en op geluksbanen, en de eerste beelden verraden dat het weer een spetterende show wordt… Bekijk de video van Shownieuws met beelden van Marble Mania hieronder. Het nieuwe seizoen van Marble Mania is vanaf zaterdag 18 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's