Mariska waarschuwt Fijnaart voor zoon Frans Bauer: 'Hij gaat met de auto naar school'

Mariska waarschuwt Fijnaart voor zoon Frans Bauer: 'Hij gaat met de auto naar school'

Monday 6 March 2023 om 14:32

Het is feest in huize Bauer, want Frans Bauer jr. is jarig. Hij is 18 jaar geworden en zijn moeder Mariska Bauer viert deze mijlpaal op social media met een mooie video. Maar ze komt ook met een waarschuwing. “Deze knapperd is vandaag 18 jaar geworden”, aldus Mariska. “Frans we gaan er een leuke dag van maken. (En voor alle mensen in omgeving Fijnaart!!! Neem een dagje vrij want Franske gaat vandaag met de auto naar school.)”

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Mariska waarschuwt Fijnaart voor zoon <em>Frans Bauer</em>: 'Hij gaat met de auto naar school' Het is feest in huize Bauer, want Frans Bauer jr. is jarig. Hij is 18 jaar geworden en zijn moeder Mariska Bauer viert deze mijlpaal op social media met een mooie video. Maar ze komt ook met een waarschuwing. “Deze knapperd is vandaag 18 jaar geworden”, aldus Mariska. “Frans we gaan er een leuke dag van maken. (En voor alle mensen in omgeving Fijnaart!!! Neem een dagje vrij want Franske gaat vandaag met de auto naar school.)” Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Frans Bauer wil 20 kilo afvallen, maar zoon onthult: ‘Eet ’s nachts uit de koelkast’ Bekijk deze video » Frans Bauer traint voor Vierdaagse: 'Het is afzien, Maris' (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's