Sneeuwradar woensdag: 'Welke provincies worden wit?'

Sneeuwradar woensdag: 'Welke provincies worden wit?'

<em>Sneeuwradar</em> woensdag: 'Welke provincies worden wit?' Flink wat inwoners van Limburg en Noord-Brabant zijn woensdagochtend wakker geworden in een wit landschap. 'Met misschien zelfs een paar centimeter aan sneeuw, wat ook eventjes blijft liggen', vertelt weervrouw Amara Onwuka. In verband met bijkomende gladheid is er voor deze provincies momenteel Code Oranje van kracht. Overal sneeuw?Krijgt de rest van het land ook met sneeuw te maken? 'De storing schuift langzaam naar het noorden op. Waarschijnlijk komt de grens ergens ongeveer rondom het midden van het land te liggen', aldus Onwuka. Verder kan het flink koud aanvoelen, met temperaturen variërend van 2 graden in Limburg tot 6 graden in het noorden van het land. Bekijk het weerbericht van Weer.nl en bekijk hieronder hoe de sneeuwbuien zich de komende uren ontwikkelen. Actuele Buienradar KNMI Live buienradar van KNMI.nl Buienradar 24 uurs-verwachting Buienradar.nl voor komende 24 uur Weersverwachting komende 5 dagen
Weer :
Sneeuwradar woensdag: 'Welke provincies worden wit?'

Flink wat inwoners van Limburg en Noord-Brabant zijn woensdagochtend wakker geworden in een wit landschap. 'Met misschien zelfs een paar centimeter aan sneeuw, wat ook eventjes blijft liggen', vertelt weervrouw Amara Onwuka. In verband met bijkomende gladheid is er voor deze provincies momenteel Code Oranje van kracht.

Overal sneeuw?
Krijgt de rest van het land ook met sneeuw te maken? 'De storing schuift langzaam naar het noorden op. Waarschijnlijk komt de grens ergens ongeveer rondom het midden van het land te liggen', aldus Onwuka. Verder kan het flink koud aanvoelen, met temperaturen variërend van 2 graden in Limburg tot 6 graden in het noorden van het land.

Bekijk het weerbericht van Weer.nl en bekijk hieronder hoe de sneeuwbuien zich de komende uren ontwikkelen.

Actuele Buienradar KNMI

Live buienradar van KNMI.nl

Buienradar 24 uurs-verwachting

Buienradar.nl voor komende 24 uur

Weersverwachting komende 5 dagen

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV