ZIEN: harde clash Johan Derksen en Hugo de Jonge over Omtzigt & Hoekstra (Vandaag Inside)

ZIEN: harde clash Johan Derksen en Hugo de Jonge over Omtzigt & Hoekstra (Vandaag Inside)

Friday 10 March 2023 om 09:12

Johan Derksen ging donderdagavond flink tekeer over Wopke Hoekstra tegen Hugo de Jonge in Vandaag Inside: 'Ben jij tevreden over die Wopke, die geen enkele uitstaling heeft en de partij helemaal naar de klote helpt? Lijkt me een aardige man, maar is absoluut niet geschikt als boegbeeld.'

'Gefraudeerd'
Nog voor de minister antwoord kan geven oreert Derksen verder: 'Wat ik jou ook heel kwalijk neem is dat je meegewerkt hebt aan de liquidatie van Omtzigt. Die verkiezingen... ik kan het niet bewijzen maar ik weet zeker dat Omztigt gewonnen had, dat er gefraudeerd is.' De reactie van De Jonge op deze ferme aantijging zie je hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 9 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

ZIEN: harde clash Johan Derksen en Hugo de Jonge over Omtzigt &amp; Hoekstra (<em>Vandaag Inside</em>) Johan Derksen ging donderdagavond flink tekeer over Wopke Hoekstra tegen Hugo de Jonge in Vandaag Inside: 'Ben jij tevreden over die Wopke, die geen enkele uitstaling heeft en de partij helemaal naar de klote helpt? Lijkt me een aardige man, maar is absoluut niet geschikt als boegbeeld.' 'Gefraudeerd'Nog voor de minister antwoord kan geven oreert Derksen verder: 'Wat ik jou ook heel kwalijk neem is dat je meegewerkt hebt aan de liquidatie van Omtzigt. Die verkiezingen... ik kan het niet bewijzen maar ik weet zeker dat Omztigt gewonnen had, dat er gefraudeerd is.' De reactie van De Jonge op deze ferme aantijging zie je hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 9 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Zoons Caroline van der Plas: 'Dit mag je NOOIT meer doen!' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's