Beat The Champions gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Beat The Champions gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Beat The Champions gemist? Bekijk hier de hele uitzending Afgelopen week startte het nieuwe seizoen van Beat the Champions met een speciale aflevering met BN'ers. Na de eerste aflevering begint nu de reeks afleveringen met 'onbekende Nederlanders'. SuperquizzersChantal Janzen vuurt vragen af op de deelnemers, die het graag tegen de vijf 'superquizzers' Diederik Jekel, Nynke de Jong, Devrim Aslan, Abel Gilsing en Cindy Hemink op willen nemen. Hebben ze een kans om deze vijf quizverslaafden te verslaan? Over Beat the ChampionsIn de quiz Beat the Champions nemen verschillende kandidaten het in hun eentje op tegen een team van vijf ‘superquizzers’ die veel algemene kennis in huis hebben. Eerst bouwt de kandidaat een startkapitaal op door maximaal vijf vragen te beantwoorden. Dan gaat hij of zij de strijd aan met de Champions. Bekijk ook Tweelingzus van oud-winnares Beat the Champions waagt ook een kans (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Beat The Champions gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Afgelopen week startte het nieuwe seizoen van Beat the Champions met een speciale aflevering met BN'ers. Na de eerste aflevering begint nu de reeks afleveringen met 'onbekende Nederlanders'.

Superquizzers
Chantal Janzen vuurt vragen af op de deelnemers, die het graag tegen de vijf 'superquizzers' Diederik Jekel, Nynke de Jong, Devrim Aslan, Abel Gilsing en Cindy Hemink op willen nemen. Hebben ze een kans om deze vijf quizverslaafden te verslaan?

Over Beat the Champions
In de quiz Beat the Champions nemen verschillende kandidaten het in hun eentje op tegen een team van vijf ‘superquizzers’ die veel algemene kennis in huis hebben. Eerst bouwt de kandidaat een startkapitaal op door maximaal vijf vragen te beantwoorden. Dan gaat hij of zij de strijd aan met de Champions.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Beat the Champions

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV