Nabeschouwing EenVandaag Verkiezingsdebat: 'Te weinig diepgang' (video)

Nabeschouwing EenVandaag Verkiezingsdebat: 'Te weinig diepgang' (video)

Maandag 13 maart 2023 om 20:17

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 13 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Nabeschouwing <em>EenVandaag</em> Verkiezingsdebat: 'Te weinig diepgang' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 13 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Maandagavond gingen zeven politieke partijen met elkaar in debat in het EenVandaag Verkiezingsdebat. Volgens Splinter Chabot was dit net te veel. 'Je zag dat ze niet echt de diepte in konden gaan, dat is jammer.' Aanstaande woensdag zijn de Provinciale Statenverkiezingen. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Nabeschouwing EenVandaag Verkiezingsdebat: 'Te weinig diepgang' (video)

Maandagavond gingen zeven politieke partijen met elkaar in debat in het EenVandaag Verkiezingsdebat. Volgens Splinter Chabot was dit net te veel. 'Je zag dat ze niet echt de diepte in konden gaan, dat is jammer.' Aanstaande woensdag zijn de Provinciale Statenverkiezingen.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's