Thierry Baudet: 'Ik geloof de peilingen niet, Forum gaat het heel goed doen' (video)

Thierry Baudet: 'Ik geloof de peilingen niet, Forum gaat het heel goed doen' (video)

Thierry Baudet: 'Ik geloof de peilingen niet, <em>Forum</em> gaat het heel goed doen' (video) Ondanks dat hij er in de peilingen dramatisch slecht voorstaat denkt Thierry Baudet dat Forum voor Democratie het woensdag toch goed gaat doen, tijdens de Provinciale Statenverkiezingen: 'Ik zie overal volle zalen en we hebben twee keer zoveel leden als vier jaar geleden en ongelofelijk veel bereik op sociale media. Ik denk dat we het heel goed gaan doen.' 'Baudet gelooft peilingen niet'Wat vindt hij van de peilingen dan, waarin Forum niet verder komt dan 2-3 zetels? 'Er is een soort obsessie binnen de publieke omroep met door de publieke omroep zelf gefinancierde peilingen waar de mensen op reageren die naar de publieke omroep kijken.' Dit is natuurlijk een onzinverhaal: in de laatste peiling van Maurice de Hond, die niets met de publieke omroep te maken heeft, staat de partij ook op slechts twee zetels. Het hele gesprek met Baudet, dat politiek verslaggever Thomas van Groningen (Op1) met hem voerde, zie je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je hoe je via KiesHart je stem kunt bepalen. Bekijk ook Jinek: Martijn Krabbé reageert op vervolging Ali B en Jeroen Rietbergen Bekijk deze video » André Hazes: 'Op maandag slaap ik bij Monique en dan ...' (video) Bekijk deze video »
TV :
Thierry Baudet: 'Ik geloof de peilingen niet, Forum gaat het heel goed doen' (video)

Ondanks dat hij er in de peilingen dramatisch slecht voorstaat denkt Thierry Baudet dat Forum voor Democratie het woensdag toch goed gaat doen, tijdens de Provinciale Statenverkiezingen: 'Ik zie overal volle zalen en we hebben twee keer zoveel leden als vier jaar geleden en ongelofelijk veel bereik op sociale media. Ik denk dat we het heel goed gaan doen.'

'Baudet gelooft peilingen niet'
Wat vindt hij van de peilingen dan, waarin Forum niet verder komt dan 2-3 zetels? 'Er is een soort obsessie binnen de publieke omroep met door de publieke omroep zelf gefinancierde peilingen waar de mensen op reageren die naar de publieke omroep kijken.' Dit is natuurlijk een onzinverhaal: in de laatste peiling van Maurice de Hond, die niets met de publieke omroep te maken heeft, staat de partij ook op slechts twee zetels.

Het hele gesprek met Baudet, dat politiek verslaggever Thomas van Groningen (Op1) met hem voerde, zie je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je hoe je via KiesHart je stem kunt bepalen.

Actuele video's

Meer actuele video's