Vandaag Inside: Caroline van der Plas bedankt 'stemmenkanon' Johan Derksen

Vandaag Inside: Caroline van der Plas bedankt 'stemmenkanon' Johan Derksen

Thursday 16 March 2023 om 08:49

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 15 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Caroline van der Plas heeft veel gehad aan de steun van Johan Derksen en dat laat de BBB-leider woensdagavond live in Vandaag Inside weten. BBB is namelijk de grote winnaar geworden van de Provinciale Statenverkiezingen. “Johan is een stemmenkanon, daar ben ik je zeer dankbaar voor”, grapt Caroline. Van der Plas laat weten dat Nederlanders klaar zijn met het Kabinet en dat zij met BBB in dienst staat van de burgers. “De kiezer laat nu zien dat ze dit beleid zat zijn.”

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Vandaag Inside</em>: Caroline van der Plas bedankt 'stemmenkanon' Johan Derksen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 15 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Caroline van der Plas heeft veel gehad aan de steun van Johan Derksen en dat laat de BBB-leider woensdagavond live in Vandaag Inside weten. BBB is namelijk de grote winnaar geworden van de Provinciale Statenverkiezingen. “Johan is een stemmenkanon, daar ben ik je zeer dankbaar voor”, grapt Caroline. Van der Plas laat weten dat Nederlanders klaar zijn met het Kabinet en dat zij met BBB in dienst staat van de burgers. “De kiezer laat nu zien dat ze dit beleid zat zijn.” Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's