Caroline van der Plas herdenkt overleden man in speech: 'Jan denkt: wat doe je nou?'

Caroline van der Plas herdenkt overleden man in speech: 'Jan denkt: wat doe je nou?'

Uitzinnige Caroline van der Plas na eerste exitpoll: 'Wat gebeurt hier!'

Caroline van der Plas hield donderdagavond een overwinningsspeech na haar enorme verkiezingsoverwinning van de Provinciale Statenverkiezingen. De BBB-leider komt op voor de boeren en heeft naar eigen zeggen keihard gewerkt de afgelopen tijd. Ze heeft het over allerlei vooroordelen die over haar bestaan en ze herdenkt ook een kort moment haar overleden man Jan. Haar echtgenoot overleed in 2019 aan kanker en heeft haar politieke succes niet meer mee mogen maken. "Die boven kijkt en denkt: Lien, wat ben je allemaal aan het doen? Wat doe je nou?"

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

<em>Caroline van der Plas</em> herdenkt overleden man in speech: 'Jan denkt: wat doe je nou?' Uitzinnige Caroline van der Plas na eerste exitpoll: 'Wat gebeurt hier!' Caroline van der Plas hield donderdagavond een overwinningsspeech na haar enorme verkiezingsoverwinning van de Provinciale Statenverkiezingen. De BBB-leider komt op voor de boeren en heeft naar eigen zeggen keihard gewerkt de afgelopen tijd. Ze heeft het over allerlei vooroordelen die over haar bestaan en ze herdenkt ook een kort moment haar overleden man Jan. Haar echtgenoot overleed in 2019 aan kanker en heeft haar politieke succes niet meer mee mogen maken. "Die boven kijkt en denkt: Lien, wat ben je allemaal aan het doen? Wat doe je nou?" Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. OHNEE: Caroline van der Plas maakt fout tijdens stemmen (video) Bekijk deze video » Caroline van der Plas over verkiezingsuitslag: "Het begint een beetje, dat de spanning op loopt" (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV