Shownieuws: 'Eva Jinek is niet genoeg een personality'

Shownieuws: 'Eva Jinek is niet genoeg een personality'

Vrijdag 17 maart 2023 om 10:00

Net zoals RTL Boulevard altijd graag SBS6 aanpakt als diens kijkcijfers tegenvallen wijst Shownieuws hun commerciële concurrent ook met alle liefde op de dalende populariteit van de talkshow van Eva Jinek: 'Ze was een tijdje de talkshowkoningin van Nederland maar haar kijkcijfers zitten in zwaar weer. Is ze niet meer urgent genoeg?', leidt Airen Mylene het onderwerp in.

'Eva is niet genoeg een personality'
Vervolgens geeft kijkcijfervolger Tina Nijkamp haar mening over het kijkcijferdrama waarna aan de desk een discussie ontstaat tussen Natacha Harlequin en Guido den Aantrekker. Die laatste: 'Ik vind haar niet genoeg een personality maar ze is een goede journalist.'

Bekijk de hele discussie hieronder, in het fragment van Shownieuws

Shownieuws: '<em>Eva Jinek</em> is niet genoeg een personality' Net zoals RTL Boulevard altijd graag SBS6 aanpakt als diens kijkcijfers tegenvallen wijst Shownieuws hun commerciële concurrent ook met alle liefde op de dalende populariteit van de talkshow van Eva Jinek: 'Ze was een tijdje de talkshowkoningin van Nederland maar haar kijkcijfers zitten in zwaar weer. Is ze niet meer urgent genoeg?', leidt Airen Mylene het onderwerp in. 'Eva is niet genoeg een personality'Vervolgens geeft kijkcijfervolger Tina Nijkamp haar mening over het kijkcijferdrama waarna aan de desk een discussie ontstaat tussen Natacha Harlequin en Guido den Aantrekker. Die laatste: 'Ik vind haar niet genoeg een personality maar ze is een goede journalist.' Bekijk de hele discussie hieronder, in het fragment van Shownieuws Bekijk ook Bram Moszkowicz: 'Ik word MISSELIJK van deze man!' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's