RTL Boulevard: emotionele Martien Meiland over het boek van dochter Maxime (video)

RTL Boulevard: emotionele Martien Meiland over het boek van dochter Maxime (video)

Zaterdag 18 maart 2023 om 21:31

Martien Meiland vertelde zaterdag in RTL Boulevard dat hij binnenkort het boek van dochter Maxime gaat lezen. In het boek is Maxime onder andere openhartig over een verkrachting op haar 15e.

Lees verder onder de video.

<em>RTL Boulevard</em>: emotionele Martien Meiland over het boek van dochter Maxime (video) Martien Meiland vertelde zaterdag in RTL Boulevard dat hij binnenkort het boek van dochter Maxime gaat lezen. In het boek is Maxime onder andere openhartig over een verkrachting op haar 15e. Lees verder onder de video. SuccesMaar dat is niet het enige waarvoor RTL Boulevard langsging bij de Talpa-ster. Samen met de heren van Vandaag Inside trekt Marien Meiland namelijk de SBS 6-kar. Het paradepaardje, dat het best functioneert op wijn, is wekelijks te zien in het Chateau Meiland en Wie van de Drie. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Video: binnenkijken in de nieuwe miljoenenvilla van Maxime Meiland Bekijk deze video » Maandag in Chateau Meiland: Montana kraakt Martiens ondernemersplan voor Code Rosé helemaal af Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: emotionele Martien Meiland over het boek van dochter Maxime (video)

Succes
Maar dat is niet het enige waarvoor RTL Boulevard langsging bij de Talpa-ster. Samen met de heren van Vandaag Inside trekt Marien Meiland namelijk de SBS 6-kar. Het paradepaardje, dat het best functioneert op wijn, is wekelijks te zien in het Chateau Meiland en Wie van de Drie.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's