Samenvatting Milaan-San Remo 2023: Mathieu van der Poel schrijft geschiedenis

Samenvatting Milaan-San Remo 2023: Mathieu van der Poel schrijft geschiedenis

Zaterdag 18 maart 2023 om 21:45

Mathieu van der Poel heeft het prachtige monument Milaan-San Remo gewonnen. De Nederlander reed op de Poggio hard weg bij de concurrentie en in de afdaling kon niemand hem uiteindelijk volgen.

Samenvatting <em>Milaan-San Remo</em> 2023: Mathieu van der Poel schrijft geschiedenis Mathieu van der Poel heeft het prachtige monument Milaan-San Remo gewonnen. De Nederlander reed op de Poggio hard weg bij de concurrentie en in de afdaling kon niemand hem uiteindelijk volgen. Van Aert of VDP?Tadej Pogacar wist de leiding te pakken met mijn ploeg vlak voor de Poggio, maar ook Van Aert en dus Van der Poel zaten er heel goed bij. Ook Filippo Ganna kon tot de afdaling goed volgen en werd uiteindelijk tweede, Van Aert derde. Bekijk de samenvatting van Milaan-San Remo 2023 hierboven. Bekijk de volledige wielerkalender van 2023 ook bij Gids.tv. Bekijk ook Omloop het Nieuwsblad: Dylan van Baarle wint bij Jumbo-Visma Bekijk deze video » Parijs-Nice: Tim Merlier onverslaanbaar in sprint tweede etappe Bekijk deze video »
Wielrennen :
Samenvatting Milaan-San Remo 2023: Mathieu van der Poel schrijft geschiedenis

Van Aert of VDP?
Tadej Pogacar wist de leiding te pakken met mijn ploeg vlak voor de Poggio, maar ook Van Aert en dus Van der Poel zaten er heel goed bij. Ook Filippo Ganna kon tot de afdaling goed volgen en werd uiteindelijk tweede, Van Aert derde.

Bekijk de samenvatting van Milaan-San Remo 2023 hierboven. Bekijk de volledige wielerkalender van 2023 ook bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's