André Hazes over relatie met Monique: "de benefits zijn er zeker!" (RTL Boulevard)

André Hazes over relatie met Monique: "de benefits zijn er zeker!" (RTL Boulevard)

Zondag 19 maart 2023 om 20:39

<em>André Hazes</em> over relatie met Monique: &quot;de benefits zijn er zeker!&quot; (<em>RTL Boulevard</em>) In RTL Boulevard wordt de relatie van André Hazes en Monique, de moeder van zijn zoontje Dré wederom besproken. Aran Bade interviewde André nadat de twee Holland zingt Hazes-concerten erop zaten. Voor het eerst trad hij op zonder drank en drugs. André vertelt heel trots te zijn en het jammer te vinden dat het voorbij is. BenefitsOver het interview dat Frank Dane onlangs met hem op de radio had, wil hij wel even wat recht zetten: "The benefits zijn er zeker." Begrijpt André wel wat hij hiermee zegt? In de studio gaan Aran en zijn collega's nog even door op de kwestie... Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Shownieuws: 'André Hazes en Monique Westenberg hebben open relatie' Bekijk deze video » Holland zingt Hazes nu terug te kijken bij Videoland: bekijk eerste beelden Bekijk deze video » Shownieuws: André Hazes komt binnenkort met nieuwe muziek (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
André Hazes over relatie met Monique: "de benefits zijn er zeker!" (RTL Boulevard)

In RTL Boulevard wordt de relatie van André Hazes en Monique, de moeder van zijn zoontje Dré wederom besproken. Aran Bade interviewde André nadat de twee Holland zingt Hazes-concerten erop zaten. Voor het eerst trad hij op zonder drank en drugs. André vertelt heel trots te zijn en het jammer te vinden dat het voorbij is.

Benefits
Over het interview dat Frank Dane onlangs met hem op de radio had, wil hij wel even wat recht zetten: "The benefits zijn er zeker." Begrijpt André wel wat hij hiermee zegt? In de studio gaan Aran en zijn collega's nog even door op de kwestie...

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's