Zien: Yolanthe Cabau op verjaardag open over donkere kant van haar leven

Zien: Yolanthe Cabau op verjaardag open over donkere kant van haar leven

Wie denkt dat Yolanthe Cabau een zorgeloos leven leidt vol glitter en glamour, heeft het mis. Yolanthe is zondag 38 jaar geworden en dat viert ze in een post op Instagram met een vrolijke foto, maar volgens Evert Santegoeds is het zeker niet alleen maar feest. In de tekst is Yolanthe namelijk zeer open over de donkere kanten van haar leven. Zo is ze een hardwerkende alleenstaande moeder en voelt ze zich eenzaam in Los Angeles. Ook zorgen de heftige verhalen van Free A Girl voor slapeloze nachten…

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Yolanthe Cabau</em> op verjaardag open over donkere kant van haar leven Wie denkt dat Yolanthe Cabau een zorgeloos leven leidt vol glitter en glamour, heeft het mis. Yolanthe is zondag 38 jaar geworden en dat viert ze in een post op Instagram met een vrolijke foto, maar volgens Evert Santegoeds is het zeker niet alleen maar feest. In de tekst is Yolanthe namelijk zeer open over de donkere kanten van haar leven. Zo is ze een hardwerkende alleenstaande moeder en voelt ze zich eenzaam in Los Angeles. Ook zorgen de heftige verhalen van Free A Girl voor slapeloze nachten… Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. OMG: Yolanthe voelt haar tong niet meer (video) Bekijk deze video » Zie: Yolanthe Cabau totaal uit haar comfortzone tijdens Hollywood-film: 'Supereng' Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV