Miljoenenjacht: Linda de Mol maakt veel los met opmerking over uitwonende kinderen

Miljoenenjacht: Linda de Mol maakt veel los met opmerking over uitwonende kinderen

Maandag 20 maart 2023 om 12:48

Linda de Mol houdt de gemoederen weer flink bezig. Nadat Lisette, een deelneemster van Miljoenenjacht, aangeeft twee bonuskinderen van 20 en 22 te hebben reageert de presentatrice: 'Dus die zijn al het huis uit.'

'Uit huis op je 22e?'
Hoewel de deelneemster aangeeft dat dat inderdaad het geval is zijn er toch nogal wat mensen op Twitter die van mening zijn dat het in de huidige tijd helemaal niet meer zo logisch is dat kinderen op die leeftijd al een eigen woning kunnen betalen. 'Bijzondere constatering in 2023', zegt Judith. En Jerry: 'Anno 2023 het huis uit op je 22e?'

Bekijk het fragment van Miljoenenjacht, dat zondagavond alle tv-concurrentie verpletterde, hieronder. Enkele tweets over de uitzending vind je daar weer onder.

Miljoenenjacht: <em>Linda de Mol</em> maakt veel los met opmerking over uitwonende kinderen Linda de Mol houdt de gemoederen weer flink bezig. Nadat Lisette, een deelneemster van Miljoenenjacht, aangeeft twee bonuskinderen van 20 en 22 te hebben reageert de presentatrice: 'Dus die zijn al het huis uit.' 'Uit huis op je 22e?'Hoewel de deelneemster aangeeft dat dat inderdaad het geval is zijn er toch nogal wat mensen op Twitter die van mening zijn dat het in de huidige tijd helemaal niet meer zo logisch is dat kinderen op die leeftijd al een eigen woning kunnen betalen. 'Bijzondere constatering in 2023', zegt Judith. En Jerry: 'Anno 2023 het huis uit op je 22e?' Bekijk het fragment van Miljoenenjacht, dat zondagavond alle tv-concurrentie verpletterde, hieronder. Enkele tweets over de uitzending vind je daar weer onder. Postcode Loterij Miljoenenjacht is iedere zondag om 19.55 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Miljoenenjacht: Matthijs gaat naar huis met 244.000 euro en krijgt hug van Linda de Mol Bekijk deze video » Zien: lijkt Vivé Meiland in haar gedrag op moeder Maxime? (video) Bekijk deze video »
TV :

Postcode Loterij Miljoenenjacht is iedere zondag om 19.55 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's