Chateau Meiland: Martien verbaast zich over de wansmaak van Montana (video)

Chateau Meiland: Martien verbaast zich over de wansmaak van Montana (video)

Maandag 20 maart 2023 om 21:46

Hieronder zie je een fragment van Chateau Meiland van maandag 20 maart. Je kan de hele uitzending van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

De familie Meiland is weer druk aan het shoppen en klussen voor hun pension Code Rosé en dat gaat niet zonder slag of stoot...

Lees verder onder de video.

<em>Chateau Meiland</em>: Martien verbaast zich over de wansmaak van Montana (video) Hieronder zie je een fragment van Chateau Meiland van maandag 20 maart. Je kan de hele uitzending van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. De familie Meiland is weer druk aan het shoppen en klussen voor hun pension Code Rosé en dat gaat niet zonder slag of stoot... Lees verder onder de video. SmaakDe familie gaat opzoek naar spullen voor hun pension Code Rosé. Martien verbaasd zich alleen over de wansmaak van zijn dochter Montana: 'Hele rare smaak krijg jij.' Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Smaak
De familie gaat opzoek naar spullen voor hun pension Code Rosé. Martien verbaasd zich alleen over de wansmaak van zijn dochter Montana: 'Hele rare smaak krijg jij.'

Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's