Chateau Meiland gemist? Erica en Martien ruziën tijdens het planten van de heg (video)

Chateau Meiland gemist? Erica en Martien ruziën tijdens het planten van de heg (video)

Maandag 20 maart 2023 om 22:14

Hieronder zie je een fragment van Chateau Meiland van maandag 20 maart. Je kan de hele uitzending van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Martien en Erica zijn samen druk bezig in de tuin. De emoties lopen al snel hoog op tijdens het planten van de heg.

Lees verder onder de video.

<em>Chateau Meiland</em> gemist? Erica en Martien ruziën tijdens het planten van de heg (video) Hieronder zie je een fragment van Chateau Meiland van maandag 20 maart. Je kan de hele uitzending van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Martien en Erica zijn samen druk bezig in de tuin. De emoties lopen al snel hoog op tijdens het planten van de heg. Lees verder onder de video. RuzieHet planten van de heg is een heel karwei. Eerst moet er gemeten worden, dan moet de heg worden gescoord en vervolgens moeten en geulen worden gegraven. En alsof dat nog niet genoeg is worden Erica en Martien het niet eens over de juiste werkwijze. Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Ruzie
Het planten van de heg is een heel karwei. Eerst moet er gemeten worden, dan moet de heg worden gescoord en vervolgens moeten en geulen worden gegraven. En alsof dat nog niet genoeg is worden Erica en Martien het niet eens over de juiste werkwijze.

Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's