Bas Nijhuis openhartig in VI over operatie onderarm: 'Het was wel pittig' (video)

Bas Nijhuis openhartig in VI over operatie onderarm: 'Het was wel pittig' (video)

Maandag 20 maart 2023 om 23:03

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 20 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv.

Bas Nijhuis openhartig in <em>VI</em> over operatie onderarm: 'Het was wel pittig' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 20 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv. Bas Nijhuis heeft zijn arm gebroken bij een ongeluk met een boomstam, maar is inmiddels geopereerd. In Vandaag Inside vertelt hij hoe het met hem gaat en hoe de operatie is verlopen en hij deelt ook de beelden. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Bas Nijhuis heeft zijn arm gebroken bij een ongeluk met een boomstam, maar is inmiddels geopereerd. In Vandaag Inside vertelt hij hoe het met hem gaat en hoe de operatie is verlopen en hij deelt ook de beelden.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's