Arjen Lubach analyseert ontmoeting Xi Jinping en 'Winnie de Poetin' in De Avondshow

Arjen Lubach analyseert ontmoeting Xi Jinping en 'Winnie de Poetin' in De Avondshow

Maandag 20 maart 2023 om 23:38

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 20 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Bij hun eerste ontmoeting in Moskou hebben de Russische president Vladimir Poetin en zijn Chinese ambtgenoot Xi Jinping hun vriendschappelijke banden benadrukt. Arjen Lubach heeft er met verbazing naar gekeken.

Lees verder onder de video.

Arjen Lubach analyseert ontmoeting Xi Jinping en 'Winnie de Poetin' in <em>De Avondshow</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 20 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Bij hun eerste ontmoeting in Moskou hebben de Russische president Vladimir Poetin en zijn Chinese ambtgenoot Xi Jinping hun vriendschappelijke banden benadrukt. Arjen Lubach heeft er met verbazing naar gekeken. Lees verder onder de video. BezoekEr is een arrestatiebevel voor Poetin uitgevaardigd. Toch was hij dit weekend op reis - naar Marioepol. Hij reed er zelfs in een auto. En 'Winnie de Poetin' ontving de Chinese president. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Arjen Lubach analyseert ontmoeting Xi Jinping en 'Winnie de Poetin' in De Avondshow

Bezoek
Er is een arrestatiebevel voor Poetin uitgevaardigd. Toch was hij dit weekend op reis - naar Marioepol. Hij reed er zelfs in een auto. En 'Winnie de Poetin' ontving de Chinese president.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's