Video: Arjen Lubach windt zich op over One-Love campagne in De Avondshow

Video: Arjen Lubach windt zich op over One-Love campagne in De Avondshow

Maandag 20 maart 2023 om 23:54

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 20 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

Video: Arjen Lubach windt zich op over <em>One-Love</em> campagne in <em>De Avondshow</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 20 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Dit weekend won Feyenoord voor het eerst sinds 2005 van Ajax in een uitwedstrijd. En zo gaat de club wel op meer manieren terug in de tijd, namelijk op het gebied van discriminatie en racisme. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Video: Arjen Lubach windt zich op over One-Love campagne in De Avondshow

Dit weekend won Feyenoord voor het eerst sinds 2005 van Ajax in een uitwedstrijd. En zo gaat de club wel op meer manieren terug in de tijd, namelijk op het gebied van discriminatie en racisme.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's