Zien! 21-jarige saxofonist Karsten Belt speelt 'Chandelier' van Sia bij Beau (video)

Zien! 21-jarige saxofonist Karsten Belt speelt 'Chandelier' van Sia bij Beau (video)

Tuesday 21 March 2023 om 11:57

De 21-jarige saxofonist Karsten Belt gaat momenteel viraal op TikTok met zijn performances van nummers van onder andere Ed Sheeran. Talkshowhost Jimmy Fallon en zangeres Kelly Clarkson zijn fan van het jonge Nederlandse talent. Karsten is te gast bij Beau en speelt een eigen solo van het nummer 'Chandelier' van Sia.

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Zien! 21-jarige saxofonist <em>Karsten Belt</em> speelt '<em>Chandelier</em>' van Sia bij <em>Beau</em> (video) De 21-jarige saxofonist Karsten Belt gaat momenteel viraal op TikTok met zijn performances van nummers van onder andere Ed Sheeran. Talkshowhost Jimmy Fallon en zangeres Kelly Clarkson zijn fan van het jonge Nederlandse talent. Karsten is te gast bij Beau en speelt een eigen solo van het nummer 'Chandelier' van Sia. Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zie: Beau begint vanavond aan talkshowseizoen: 'Jinek is meer politiek en ik ben meer keten' Bekijk deze video »
Talkshow :
Zien! 21-jarige saxofonist Karsten Belt speelt 'Chandelier' van Sia bij Beau (video)Actuele video's

Meer actuele video's