Big Brother Ali blikt terug op zijn deelname: ''Ik heb het spel niet gespeeld''

Big Brother Ali blikt terug op zijn deelname: ''Ik heb het spel niet gespeeld''

Dinsdag 21 maart 2023 om 16:53

Deelnemer Ali heeft Big Brother huis in de laatste weken moeten verlaten. In Big Brother: Confessions blikt hij terug op het avontuur. Daarnaast wordt Ali geconfronteerd met de beelden uit het huis en vertelt hij over zijn ervaringen en aanvaringen die hij mee maakte. ''Ik heb het spel niet gespeeld, ik heb me gewoon geamuseerd'' zegt de oud-deelnemer.

Bekijk het fragment van Big Brother: Confessions hieronder.

<em>Big Brother</em> Ali blikt terug op zijn deelname: ''Ik heb het spel niet gespeeld'' Deelnemer Ali heeft Big Brother huis in de laatste weken moeten verlaten. In Big Brother: Confessions blikt hij terug op het avontuur. Daarnaast wordt Ali geconfronteerd met de beelden uit het huis en vertelt hij over zijn ervaringen en aanvaringen die hij mee maakte. ''Ik heb het spel niet gespeeld, ik heb me gewoon geamuseerd'' zegt de oud-deelnemer. Bekijk het fragment van Big Brother: Confessions hieronder. Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Big Brother Ali blikt terug op zijn deelname: ''Ik heb het spel niet gespeeld''

Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's