Zien: oppositie sloopt coalitie en Mark Rutte na weigeren debat verkiezingsuitslag

Zien: oppositie sloopt coalitie en Mark Rutte na weigeren debat verkiezingsuitslag

Zien: oppositie sloopt <em>coalitie</em> en Mark Rutte na weigeren debat verkiezingsuitslag Oppositieleiders Jesse Klaver, Pieter Omtzigt, Caroline van der Plas en anderen zijn woedend op de coalitiepartijen in de Tweede Kamer. Die steunen namelijk een oproep tot een duiding van de uitslag van de Provinciale Statenverkiezingen, waarin de BBB een overweldigende overwinning boekte. Bekijk de reacties op de debataanvraag van Jesse Klaver voor een duidingsdebat hierboven. Bekijk ook de reactie van Caroline van der Plas op het eventueel vallen van het kabinet. Bekijk ook Vandaag Inside wil Sander Schimmelpenninck niet meer aan tafel: 'Lijdt aan zelfoverschatting' Bekijk deze video » Caroline van der Plas (BBB) verwacht dit jaar nog een val van het kabinet (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Tuesday 21 March 2023 om 16:37

Oppositieleiders Jesse Klaver, Pieter Omtzigt, Caroline van der Plas en anderen zijn woedend op de coalitiepartijen in de Tweede Kamer. Die steunen namelijk een oproep tot een duiding van de uitslag van de Provinciale Statenverkiezingen, waarin de BBB een overweldigende overwinning boekte.

Bekijk de reacties op de debataanvraag van Jesse Klaver voor een duidingsdebat hierboven. Bekijk ook de reactie van Caroline van der Plas op het eventueel vallen van het kabinet.

Actuele video's

Meer actuele video's