John van den Heuvel in Ontvoerd: 'Er komt een omgangsregeling tussen Gijs en zijn zoon'

John van den Heuvel in Ontvoerd: 'Er komt een omgangsregeling tussen Gijs en zijn zoon'

Wednesday 22 March 2023 om 17:43

In de tweede aflevering van 'Ontvoerd' schiet John van den Heuvel de radeloze Gijs te hulp. Zijn zoon Sebastijaan verblijft al jaren in het buitenland en Gijs zijn moeder Jacqueline, de ex van Gijs, frustreert iedere poging die Gijs doet om contact te krijgen met zijn kind. John en Gijs besluiten daarom om af te reizen naar Oostenrijk, waar het tot een confrontatie komt tussen de voormalige geliefden. John weet een ontmoeting tussen Sebastijaan en Gijs af te dwingen, maar hoe is het contact daarna verlopen? John geeft een update over de zaak.

Bekijk hieronder de video van Ontvoerd.

<em>John van den Heuvel</em> in <em>Ontvoerd</em>: 'Er komt een omgangsregeling tussen Gijs en zijn zoon' In de tweede aflevering van 'Ontvoerd' schiet John van den Heuvel de radeloze Gijs te hulp. Zijn zoon Sebastijaan verblijft al jaren in het buitenland en Gijs zijn moeder Jacqueline, de ex van Gijs, frustreert iedere poging die Gijs doet om contact te krijgen met zijn kind. John en Gijs besluiten daarom om af te reizen naar Oostenrijk, waar het tot een confrontatie komt tussen de voormalige geliefden. John weet een ontmoeting tussen Sebastijaan en Gijs af te dwingen, maar hoe is het contact daarna verlopen? John geeft een update over de zaak. Bekijk hieronder de video van Ontvoerd. Het nieuwe seizoen van Ontvoerd is vanaf dinsdag 14 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Ontvoerd terugkijken bij Gids.tv.
TV :
John van den Heuvel in Ontvoerd: 'Er komt een omgangsregeling tussen Gijs en zijn zoon'

Het nieuwe seizoen van Ontvoerd is vanaf dinsdag 14 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Ontvoerd terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's