HLF8: welk toneelstukje speelt het CDA? Mona Keijzer reageert (video)

HLF8: welk toneelstukje speelt het CDA? Mona Keijzer reageert (video)

Wednesday 22 March 2023 om 20:53

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 22 maart. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>HLF8</em>: welk toneelstukje speelt het CDA? Mona Keijzer reageert (video) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 22 maart. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Wopke Hoekstra is nu ruim twee jaar leider van het CDA. Na een halvering bij de laatste verkiezingen is er onrust binnen de partij. Is Hoekstra nog wel de juiste leider? Het geheime crisisberaad bij het CDA liep met een sisser af en dat had Mona Keijzer al voorspeld. Wat voor spel wordt er gespeeld? Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

Wopke Hoekstra is nu ruim twee jaar leider van het CDA. Na een halvering bij de laatste verkiezingen is er onrust binnen de partij. Is Hoekstra nog wel de juiste leider? Het geheime crisisberaad bij het CDA liep met een sisser af en dat had Mona Keijzer al voorspeld. Wat voor spel wordt er gespeeld?

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's