De Avondshow: ‘Het CDA is bang dat Wopke Hoekstra op een ananas lijkt’ (video)

De Avondshow: ‘Het CDA is bang dat Wopke Hoekstra op een ananas lijkt’ (video)

Wednesday 22 March 2023 om 22:56

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 22 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Avondshow</em>: ‘Het CDA is bang dat Wopke Hoekstra op een ananas lijkt’ (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 22 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Het CDA had dinsdag crisisberaad en Wopke Hoekstra mag nog een tijdje door als lijsttrekker van het CDA. En de partij was niet alleen bezorgd om de Verkiezingsuitslag, maar ook om de beeldvorming. Want Hoekstra moet natuurlijk niet op een ananas lijken. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Avondshow: ‘Het CDA is bang dat Wopke Hoekstra op een ananas lijkt’ (video)

Het CDA had dinsdag crisisberaad en Wopke Hoekstra mag nog een tijdje door als lijsttrekker van het CDA. En de partij was niet alleen bezorgd om de Verkiezingsuitslag, maar ook om de beeldvorming. Want Hoekstra moet natuurlijk niet op een ananas lijken.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's