Dit Was Het Nieuws gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dit Was Het Nieuws gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dit Was Het Nieuws gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de nieuwe aflevering van Dit was het nieuws krijgen teamcaptains Jan-Jaap van der Wal en Peter Pannekoek hulp van een radio-dj en een bijzondere schrijfster. Alle fragmenten uit deze uitzending Peter Pannekoek in Dit Was Het Nieuws: 'ik dacht echt dat ik schurft had' Bekijk deze video » 3 voor 12Diskjockey Sagid Carter was tot voor kort werkzaam bij 3FM, waar zij het late avondprogramma 3 voor 12 presenteerde. Toen dat van de programmering verdween, nam zij afscheid. Schrijfster Marjolijn van Heemstra is lid van een adellijke, baronale oud-Friese familie, maar verdiend de kost met schrijven, dichten en maken van theater en podcasts. Over Dit was het NieuwsDit Was Het Nieuws is een satirische nieuwsquiz van de AVROTROS waarin de afgelopen week op humoristische wijze wordt besproken. Harm Edens presenteert het programma. Bekijk ook Peter Pannekoek: 'Partij die zelfscankassa's verbiedt heeft mijn stem' (DWHN) Bekijk deze video » Harm Edens geroast door Vandaag Inside: ''Ik heb maar één ding te zeggen'' (DWHN) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Donderdag 23 maart 2023 om 22:20

In de nieuwe aflevering van Dit was het nieuws krijgen teamcaptains Jan-Jaap van der Wal en Peter Pannekoek hulp van een radio-dj en een bijzondere schrijfster.

3 voor 12
Diskjockey Sagid Carter was tot voor kort werkzaam bij 3FM, waar zij het late avondprogramma 3 voor 12 presenteerde. Toen dat van de programmering verdween, nam zij afscheid. Schrijfster Marjolijn van Heemstra is lid van een adellijke, baronale oud-Friese familie, maar verdiend de kost met schrijven, dichten en maken van theater en podcasts.

Over Dit was het Nieuws
Dit Was Het Nieuws is een satirische nieuwsquiz van de AVROTROS waarin de afgelopen week op humoristische wijze wordt besproken. Harm Edens presenteert het programma.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Dit Was Het Nieuws

Actuele video's

Meer actuele video's