Race Across the World: Olga Commandeur helemaal van de kaart na heftig busongeluk

Race Across the World: Olga Commandeur helemaal van de kaart na heftig busongeluk

<em>Race Across the World</em>: Olga Commandeur helemaal van de kaart na heftig busongeluk Bekijk in de video hierboven meer beelden van het nieuwe programma Race Across the World. In Race Across the World beleven Olga Commandeur en haar man Frank een zeer angstig moment. Tijdens hun busreis gaat het helemaal mis, er dreigde een frontale botsing maar de bus is de berm ingedoken. De bus staat helemaal scheef, en tijdens het ongeluk was er gegil en paniek in de bus. Ook Olga is helemaal van de kaart en staat te shaken, maar doet toch haar verhaal. In het programma reizen bekende duo’s 14.000 kilometer over land door Latijns-Amerika. Bekijk de beelden van het busongeluk in Race Across the World hieronder. Race Across the World is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Race Across the World terugkijken via Gids.tv. Dit zijn de deelnemers van het nieuwe programma Race Across The World Bekijk deze video » Hoeveel kilometer legde de deelnemers van Race Across the World in totaal af? (video) Bekijk deze video »
TV :
Race Across the World: Olga Commandeur helemaal van de kaart na heftig busongeluk
Thursday 23 March 2023 om 10:11

Bekijk in de video hierboven meer beelden van het nieuwe programma Race Across the World.

In Race Across the World beleven Olga Commandeur en haar man Frank een zeer angstig moment. Tijdens hun busreis gaat het helemaal mis, er dreigde een frontale botsing maar de bus is de berm ingedoken. De bus staat helemaal scheef, en tijdens het ongeluk was er gegil en paniek in de bus. Ook Olga is helemaal van de kaart en staat te shaken, maar doet toch haar verhaal. In het programma reizen bekende duo’s 14.000 kilometer over land door Latijns-Amerika.

Bekijk de beelden van het busongeluk in Race Across the World hieronder.

Race Across the World is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Race Across the World terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's