Steenrijk, straatarm: ‘Mensen praten toch wel Nederlands in Friesland?’

Steenrijk, straatarm: ‘Mensen praten toch wel Nederlands in Friesland?’

Thursday 23 March 2023 om 10:27

In de nieuwe aflevering van Steenrijk, straatarm volgen we Lorraine en haar dochter Merle, die in Istanbul wonen. Voor het programma ruilen ze met een moeder en dochter die het veel minder breed hebben dan zij, voor dit avontuur reizen ze af naar Friesland. En ze stuiten direct op een probleem, want ze spreken toch wel Nederlands in Friesland?

Bekijk de beelden van Steenrijk, straatarm hieronder.

Steenrijk, straatarm is sinds woensdag 22 maart iedere week om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, straatarm terugkijken via Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Steenrijk, straatarm</em>: ‘Mensen praten toch wel Nederlands in Friesland?’ In de nieuwe aflevering van Steenrijk, straatarm volgen we Lorraine en haar dochter Merle, die in Istanbul wonen. Voor het programma ruilen ze met een moeder en dochter die het veel minder breed hebben dan zij, voor dit avontuur reizen ze af naar Friesland. En ze stuiten direct op een probleem, want ze spreken toch wel Nederlands in Friesland? Bekijk de beelden van Steenrijk, straatarm hieronder. Steenrijk, straatarm is sinds woensdag 22 maart iedere week om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, straatarm terugkijken via Gids.tv en op KIJK.nl. Gezin Steenrijk, Staatarm gaat samen avontuur aan: 'Zo kan het dus ook' Bekijk deze video » Woensdag in Steenrijk, Straatarm: 'Ik heb nog nooit getankt, in Turkije wordt dat voor me gedaan' Bekijk deze video »
TV :
Steenrijk, straatarm: ‘Mensen praten toch wel Nederlands in Friesland?’

Actuele video's

Meer actuele video's