Lang Leve de Liefde: Ivo kan niet tegen wasabi en hoest er op los

Lang Leve de Liefde: Ivo kan niet tegen wasabi en hoest er op los

Friday 24 March 2023 om 12:06

Malgorzata en Ivo zijn samen aan het koken in Lang Leve de Liefde. De twee besluiten zelf sushi te maken. Ivo gaat er helemaal voor tijdens het koken en neemt een likje wasabi, maar hier kan hij niet tegen. Hij hoest er vervolgens helemaal op los.

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Ivo kan niet tegen wasabi en hoest er op los Malgorzata en Ivo zijn samen aan het koken in Lang Leve de Liefde. De twee besluiten zelf sushi te maken. Ivo gaat er helemaal voor tijdens het koken en neemt een likje wasabi, maar hier kan hij niet tegen. Hij hoest er vervolgens helemaal op los. Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.
TV :

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's