Wietze de Jager geeft Klaas van der Eerden raadsel: ‘Krijg je nóg een kind?!’

Wietze de Jager geeft Klaas van der Eerden raadsel: ‘Krijg je nóg een kind?!’

Vrijdag 24 maart 2023 om 16:33

Bekijk hier de verlofuitspraken van Wietze de Jager die voor heel wat ophef zorgden

Wietze de Jager heeft op een bijzondere manier bekendgemaakt dat hij voor de vierde keer vader wordt. Hij heeft een raadsel voor zijn Radio 538-collega Klaas van der Eerden. Het duurt even voor Klaas het door heeft en hij is behoorlijk in shock. “Krijg je nóg een kind?!”

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Wietze de Jager geeft Klaas van der Eerden raadsel: ‘Krijg je nóg een kind?!’ Bekijk hier de verlofuitspraken van Wietze de Jager die voor heel wat ophef zorgden Wietze de Jager heeft op een bijzondere manier bekendgemaakt dat hij voor de vierde keer vader wordt. Hij heeft een raadsel voor zijn Radio 538-collega Klaas van der Eerden. Het duurt even voor Klaas het door heeft en hij is behoorlijk in shock. “Krijg je nóg een kind?!” Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Wietze de Jager vertelt in 538: ''Ik heb luizen!" Bekijk deze video » Wietze de Jager heeft groot nieuws, ''Wij zijn in verwachting van ons vierde kindje!'' Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's