Verborgen verleden: Joep van Deudekom gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Verborgen verleden: Joep van Deudekom gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Verborgen verleden: Joep van Deudekom gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van Verborgen Verleden staat cabaretier en oud-lid van het komisch televisiekwartet De Kwis centraal. Van Deudekom verloor op zijn zesde jaar zijn vader, waardoor hij hem alleen kent 'als foto'. Hoe vertaald zich dat door in zijn verleden? IndiëJoep wil heel graag de foto van zijn vader verder inkleuren, omdat hij hem eigenlijk nooit kende. Wat deed deze kruidenierszoon in Indië en hoe zagen zijn dagen eruit? KwakzalverJoeps ondernemende voorouders reisden tot ver over de grenzen. En wat doet die kwakzalver eigenlijk in de familiegeschiedenis van Joep?
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Zaterdag 25 maart 2023 om 21:30

In deze aflevering van Verborgen Verleden staat cabaretier en oud-lid van het komisch televisiekwartet De Kwis centraal. Van Deudekom verloor op zijn zesde jaar zijn vader, waardoor hij hem alleen kent 'als foto'. Hoe vertaald zich dat door in zijn verleden?

Indië
Joep wil heel graag de foto van zijn vader verder inkleuren, omdat hij hem eigenlijk nooit kende. Wat deed deze kruidenierszoon in Indië en hoe zagen zijn dagen eruit?

Kwakzalver
Joeps ondernemende voorouders reisden tot ver over de grenzen. En wat doet die kwakzalver eigenlijk in de familiegeschiedenis van Joep?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Verborgen verleden

Actuele video's

Meer actuele video's