VI gemist? Roxane Knetemann in shock door erotische stripact Lang Leve de Liefde (video)

VI gemist? Roxane Knetemann in shock door erotische stripact Lang Leve de Liefde (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 24 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv.

<em>VI</em> gemist? Roxane Knetemann in shock door erotische stripact <em>Lang Leve de Liefde</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 24 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv. Roxane Knetemann was vrijdag te gast in Vandaag Inside en ze wordt geconfronteerd met beelden uit Lang Leve de Liefde waar ze van schrikt. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Roxane Knetemann was vrijdag te gast in Vandaag Inside en ze wordt geconfronteerd met beelden uit Lang Leve de Liefde waar ze van schrikt.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV