VI gemist? Roxane Knetemann in shock door erotische stripact Lang Leve de Liefde (video)

VI gemist? Roxane Knetemann in shock door erotische stripact Lang Leve de Liefde (video)

Saturday 25 March 2023 om 21:24

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 24 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv.

<em>VI</em> gemist? Roxane Knetemann in shock door erotische stripact <em>Lang Leve de Liefde</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 24 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv. Roxane Knetemann was vrijdag te gast in Vandaag Inside en ze wordt geconfronteerd met beelden uit Lang Leve de Liefde waar ze van schrikt. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Roxane Knetemann was vrijdag te gast in Vandaag Inside en ze wordt geconfronteerd met beelden uit Lang Leve de Liefde waar ze van schrikt.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's