Micheal Jackson bedacht niet de Moonwalk (Weet Ik Veel)

Micheal Jackson bedacht niet de Moonwalk (Weet Ik Veel)

Zondag 26 maart 2023 om 10:41

Weet Ik Veel gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

<em>Micheal Jackson</em> bedacht <em>niet</em> de Moonwalk <em>(Weet Ik Veel)</em> Weet Ik Veel gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. Vele mensen denken dat Micheal Jackson de uitvinder van de wereldberoemde dansmove de Moonwalk, maar dit klopt niet helemaal. De zanger kwam wel voor het eerst naar buiten met de move. Maar hij bedacht hem niet zelf. Legt Beau van Erven Dorens uit in het programma Weet Ik Veel. Weet Ik Veel is iedere zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Weet Ik Veel terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Micheal Jackson bedacht niet de Moonwalk (Weet Ik Veel)

Vele mensen denken dat Micheal Jackson de uitvinder van de wereldberoemde dansmove de Moonwalk, maar dit klopt niet helemaal. De zanger kwam wel voor het eerst naar buiten met de move. Maar hij bedacht hem niet zelf. Legt Beau van Erven Dorens uit in het programma Weet Ik Veel.

Weet Ik Veel is iedere zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Weet Ik Veel terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's