Caroline van der Plas for president? "Ik zeg nooit, nooit" in WNL op Zondag

Caroline van der Plas for president? "Ik zeg nooit, nooit" in WNL op Zondag

Sunday 26 March 2023 om 21:59

<em>Caroline van der Plas</em> for president? &quot;Ik zeg nooit, nooit&quot; in <em>WNL op Zondag</em> Volgens de meest recente peilingen zou de BoerBurgerBeweging van Caroline van de Plas bij huidige verkiezingen een totaal van 33 zetels behalen in de Tweede Kamer. Caroline is te gast bij WNL op Zondag. Op Rick Niemans vraag of ze premier zou willen worden antwoordt ze na enige terughoudendheid: "Ik zeg nooit, nooit!" Rick vervolgt het gesprek en snijdt het onderwerp Pieter Omtzigt die welkom is bij de BBB, aan. Bekijk het fragment van WNL op Zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van WNL op Zondag terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zie: Caroline van der Plas: 'Voor het eind van het jaar valt het kabinet' Bekijk deze video » Frits Huffnagel over debat over verkiezingsuitslag: 'Ik ben bang dat het tot niets lijdt; Bekijk deze video » Zie: Jack van Gelder: 'Caroline van der Plas kan sowieso niet haar beloftes waarmaken' Bekijk deze video »
TV :
Caroline van der Plas for president? "Ik zeg nooit, nooit" in WNL op Zondag

Volgens de meest recente peilingen zou de BoerBurgerBeweging van Caroline van de Plas bij huidige verkiezingen een totaal van 33 zetels behalen in de Tweede Kamer. Caroline is te gast bij WNL op Zondag. Op Rick Niemans vraag of ze premier zou willen worden antwoordt ze na enige terughoudendheid: "Ik zeg nooit, nooit!"

Rick vervolgt het gesprek en snijdt het onderwerp Pieter Omtzigt die welkom is bij de BBB, aan.

Bekijk het fragment van WNL op Zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van WNL op Zondag terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's