Samenvatting MotoGP van Portugal: Bagnaia wint, drietal crasht

Samenvatting MotoGP van Portugal: Bagnaia wint, drietal crasht

Samenvatting <em>MotoGP van Portugal</em>: Bagnaia wint, drietal crasht De eerste grote prijs van het jaar staat vooral in het teken van de fikse crash van Marc Marquez, Jorge Martin en Miguel Oliveira. Uiteindelijk was Francesco Bagnaia de winnaar van zowel de sprintrace als de race op zondag. Brad Binder reed overigens ook een uitstekende rit en werd - met een blessure onder de leden - vierde. Bekijk de samenvatting van de MotoGP van Portugal hierboven. Bekijk ook de volledige kalender van de MotoGP seizoen 2023. Bekijk ook Samenvatting MotoGP van Australië: Rins wint, Bagnaia pakt leiding in het WK Bekijk deze video » Samenvatting MotoGP van Valencia: Francesco Bagnaia wereldkampioen Bekijk deze video »
Autosport :
Samenvatting MotoGP van Portugal: Bagnaia wint, drietal crasht
Tuesday 28 March 2023 om 16:33

De eerste grote prijs van het jaar staat vooral in het teken van de fikse crash van Marc Marquez, Jorge Martin en Miguel Oliveira. Uiteindelijk was Francesco Bagnaia de winnaar van zowel de sprintrace als de race op zondag. Brad Binder reed overigens ook een uitstekende rit en werd - met een blessure onder de leden - vierde.

Bekijk de samenvatting van de MotoGP van Portugal hierboven. Bekijk ook de volledige kalender van de MotoGP seizoen 2023.

Actuele video's

Meer actuele video's