Vandaag Inside: hilarisch en 'inhoudelijk' debuut verslaggever Mark Kampers

Vandaag Inside: hilarisch en 'inhoudelijk' debuut verslaggever Mark Kampers

Woensdag 29 maart 2023 om 08:28

Een bijdrage leveren aan Vandaag Inside, dat dinsdag wederom zeer hoge kijkcijfers scoorde, is voor een politiek verslaggever net wat anders dan wanneer je dat doet voor een nieuwsprogramma. Je weet namelijk nooit zeker of Genee & co. je privé-leven ook nog even aanstippen of dat er een platte grap voorbij komt. Dinsdag maakte Mark Kampers zijn debuut, live vanuit Den Haag, en dat verliep nogal hilarisch, want heeft hij eigenlijk wel iets te melden?

Hieronder zie je een fragment van de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 28 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken.

Vandaag Inside: hilarisch en 'inhoudelijk' debuut verslaggever <em>Mark Kampers</em> Een bijdrage leveren aan Vandaag Inside, dat dinsdag wederom zeer hoge kijkcijfers scoorde, is voor een politiek verslaggever net wat anders dan wanneer je dat doet voor een nieuwsprogramma. Je weet namelijk nooit zeker of Genee & co. je privé-leven ook nog even aanstippen of dat er een platte grap voorbij komt. Dinsdag maakte Mark Kampers zijn debuut, live vanuit Den Haag, en dat verliep nogal hilarisch, want heeft hij eigenlijk wel iets te melden? Hieronder zie je een fragment van de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 28 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's