Vandaag Inside: cafeïnevergiftiging voor Caroline van der Plas?

Vandaag Inside: cafeïnevergiftiging voor Caroline van der Plas?

Woensdag 29 maart 2023 om 08:53

Na afloop van Vandaag Inside sprak Wilfred Genee met politiek verslaggeefster Merel Ek nog wat na over de uitzending en op een gegeven moment kwam het onderwerp op Caroline van der Plas, die momenteel geëerd wordt door Mick Harren: 'Ik neem aan dat die Caroline inmiddels een cafeïnevergiftiging heeft want die zit werkelijk met iedereen kopjes koffie te drinken', vraagt Genee zich hardop af.

Hoekstra
Dat laatste lijkt inderdaad het geval en woensdagochtend gaat de BBB-voorvrouw wederom aan de cafeïne; deze keer met Wopke Hoekstra (CDA). Merel: 'Ik denk dat ze wel wat aanbevelingen voor hem heeft.'

Hieronder zie je een fragment van de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 28 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken.

Vandaag Inside: <em>cafeïnevergiftiging</em> voor Caroline van der Plas? Na afloop van Vandaag Inside sprak Wilfred Genee met politiek verslaggeefster Merel Ek nog wat na over de uitzending en op een gegeven moment kwam het onderwerp op Caroline van der Plas, die momenteel geëerd wordt door Mick Harren: 'Ik neem aan dat die Caroline inmiddels een cafeïnevergiftiging heeft want die zit werkelijk met iedereen kopjes koffie te drinken', vraagt Genee zich hardop af. HoekstraDat laatste lijkt inderdaad het geval en woensdagochtend gaat de BBB-voorvrouw wederom aan de cafeïne; deze keer met Wopke Hoekstra (CDA). Merel: 'Ik denk dat ze wel wat aanbevelingen voor hem heeft.' Hieronder zie je een fragment van de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 28 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's