Nicol Kremers: 'Zoveel cash ik met Friends2Follow, heb mooi lichaam en dat laat ik graag zien' (video)

Nicol Kremers: 'Zoveel cash ik met Friends2Follow, heb mooi lichaam en dat laat ik graag zien' (video)

Nicol Kremers: 'Zoveel cash ik met <em>Friends2Follow</em>, heb mooi lichaam en dat laat ik graag zien' (video) Nicol Kremers, vooral bekend als de ex-vriendin van Peter Gillis, is serieus geld aan het binnenharken op de pikante beelden-platforms Friends2Follow en OnlyFans: ze heeft er binnen één dag zelfs al 30.000 euro mee verdiend. 'Dat is lekker cashen', vertelt ze aan Omroep Powned. 'Achtergelaten met niets'Ze moet eigenlijk ook wel, zo sneert ze nog even naar haar ex: 'Peter heeft me natuurlijk achtergelaten met niks. Dus bij deze ga ik zelf starten want solliciteren op een normale baan met mijn Massa is Kassa-verleden is gewoon heel moeilijk. Mensen zijn daar heel huiverig voor.' Pikant: Nicol Kremers SEXY haar nieuwe levensjaar in, bekijk de beelden Bekijk deze video » Wat gaan we zien?Wat kunnen haar volgers de komende tijd zoal van haar verwacten? 'Klassieke foto's maar ook wel met een pikant tintje', aldus Nicol. Ze vindt dat ze een mooi lichaam heeft en wil dat maar wat graag aan iedereen laten zien. Het hele gesprek met Nicol zie je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je wat de mannen van Vandaag Inside van haar bijzondere avontuur vinden. Nicolleke per direct aan de slag op 'AlleenFans'! Bekijk ook Nicol Kremers naar OnlyFans: 'Niet heel deftig' (Shownieuws) Bekijk deze video » Nicol Kremers in Shownieuws over OnlyFans: 'Ik ben gek op slagroom' (video) Bekijk deze video »
TV :
Woensdag 29 maart 2023 om 10:28

Nicol Kremers, vooral bekend als de ex-vriendin van Peter Gillis, is serieus geld aan het binnenharken op de pikante beelden-platforms Friends2Follow en OnlyFans: ze heeft er binnen één dag zelfs al 30.000 euro mee verdiend. 'Dat is lekker cashen', vertelt ze aan Omroep Powned.

'Achtergelaten met niets'
Ze moet eigenlijk ook wel, zo sneert ze nog even naar haar ex: 'Peter heeft me natuurlijk achtergelaten met niks. Dus bij deze ga ik zelf starten want solliciteren op een normale baan met mijn Massa is Kassa-verleden is gewoon heel moeilijk. Mensen zijn daar heel huiverig voor.'

Wat gaan we zien?
Wat kunnen haar volgers de komende tijd zoal van haar verwacten? 'Klassieke foto's maar ook wel met een pikant tintje', aldus Nicol. Ze vindt dat ze een mooi lichaam heeft en wil dat maar wat graag aan iedereen laten zien.

Het hele gesprek met Nicol zie je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je wat de mannen van Vandaag Inside van haar bijzondere avontuur vinden.

Actuele video's

Meer actuele video's