ZIEN: Maxime bezorgt Martien rolberoerte (Chateau Meiland)

ZIEN: Maxime bezorgt Martien rolberoerte (Chateau Meiland)

ZIEN: Maxime bezorgt Martien rolberoerte (<em>Chateau Meiland</em>) Het is zo makkelijk (en daarnaast is het heerlijke tv) om Martien Meiland te laten schrikken. Daar weet zijn dochter Maxime uiteraard alles van en die bezorgde hem dan ook onlangs weer een rolberoerte: als de heer des huizes zich onbespied waant in de keuken besluipt Maxime hem van achteren... met alle gevolgen van dien... Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder. Bovenaan deze pagina zie je alles over het plan van Martien om een tassenlijn te beginnen. Bekijk ook Dirk, de ex van Montana Meiland, is aan het krachtvasten: wat is dat? (Shownieuws) Bekijk deze video » Vivé Meiland (jongste dochter Maxime) kan lopen! Bekijk de schattige beelden Bekijk deze video » Maxime Meiland: 'Toen had hij zijn piemel er doorheen gestoken' (Chateau Meiland) Bekijk deze video »
TV :
Woensdag 29 maart 2023 om 12:26

Het is zo makkelijk (en daarnaast is het heerlijke tv) om Martien Meiland te laten schrikken. Daar weet zijn dochter Maxime uiteraard alles van en die bezorgde hem dan ook onlangs weer een rolberoerte: als de heer des huizes zich onbespied waant in de keuken besluipt Maxime hem van achteren... met alle gevolgen van dien...

Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder. Bovenaan deze pagina zie je alles over het plan van Martien om een tassenlijn te beginnen.

Actuele video's

Meer actuele video's