René van der Gijp over podcast Kieftjansenegmondgijp: 'Deze toon moet het zijn' (Vandaag Inside)

René van der Gijp over podcast Kieftjansenegmondgijp: 'Deze toon moet het zijn' (Vandaag Inside)

Woensdag 29 maart 2023 om 12:48

Samen met Wim Kieft, Rob Jansen & Michel van Egmond is René van der Gijp een podcast begonnen, met de toepasselijke naam: kieftjansenegmondgijp. Wat kunnen we hier zoal van verwachten? 'We gingen weleens eten in Noordwijk, dan namen we vaak het wijnarrangement, en dan zeiden we na vijf uur... we moeten een podcast maken. Wat moet de toon dan zijn? Ja deze!' Dat belooft wat.

Hieronder zie je een fragment van de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 28 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken.

René van der Gijp over podcast <em>Kieftjansenegmondgijp</em>: 'Deze toon moet het zijn' (Vandaag Inside) Samen met Wim Kieft, Rob Jansen & Michel van Egmond is René van der Gijp een podcast begonnen, met de toepasselijke naam: kieftjansenegmondgijp. Wat kunnen we hier zoal van verwachten? 'We gingen weleens eten in Noordwijk, dan namen we vaak het wijnarrangement, en dan zeiden we na vijf uur... we moeten een podcast maken. Wat moet de toon dan zijn? Ja deze!' Dat belooft wat. Hieronder zie je een fragment van de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 28 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's