Tiki in Lang Leve De Liefde: 'Onderdanig zijn daar houd ik wel van' (video)

Tiki in Lang Leve De Liefde: 'Onderdanig zijn daar houd ik wel van' (video)

Wednesday 29 March 2023 om 19:51

Michel en Tiki beginnen de date erg enthousiast. Al snel merkt Michel dat Tiki erg direct is, ze commandeert andere soms. Tijdens het eten koken merkt Michel dat ook op. Na het eten gaan Michel en Tiki gezellig op de bank zitten. Tiki zegt dat Michel soms best naar een mooie vrouw mag kijken, anders doet ze het zelf wel. Doordat Michel en Tiki alle twee wel open staan voor open relaties, zijn ze nieuwsgierig naar elkaar geworden. Zou het allemaal genoeg zijn om samen verder te gaan?

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Bekijk hieronder de video.

Tiki in <em>Lang Leve De Liefde</em>: 'Onderdanig zijn daar houd ik wel van' (video) Michel en Tiki beginnen de date erg enthousiast. Al snel merkt Michel dat Tiki erg direct is, ze commandeert andere soms. Tijdens het eten koken merkt Michel dat ook op. Na het eten gaan Michel en Tiki gezellig op de bank zitten. Tiki zegt dat Michel soms best naar een mooie vrouw mag kijken, anders doet ze het zelf wel. Doordat Michel en Tiki alle twee wel open staan voor open relaties, zijn ze nieuwsgierig naar elkaar geworden. Zou het allemaal genoeg zijn om samen verder te gaan? Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk hieronder de video.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's