Guus Meeuwis stopt met 'Groots met een Zachte G' (video)

Guus Meeuwis stopt met 'Groots met een Zachte G' (video)

Thursday 30 March 2023 om 20:14

Guus Meeuwis brengt groot nieuws bij Sophie aan tafel. 2024 wordt het allerlaatste jaar van Groots met een Zachte G. Iets wat hij al 17 jaar lang doet.

Philips Stadion
In juni 2023 staat Guus in het Philips Stadion in Eindhoven met zijn Groots met een zachte G concerten. Op vrijdag 16 juni 2023 opent Guus de deuren van het Philips Stadion om traditiegetrouw de zomer in te luiden met een groots feest samen met 35.000 bezoekers. Het jaar van 2024 wordt dus de laatste editie.

<em>Guus Meeuwis</em> stopt met 'Groots met een Zachte G' (video) Guus Meeuwis brengt groot nieuws bij Sophie aan tafel. 2024 wordt het allerlaatste jaar van Groots met een Zachte G. Iets wat hij al 17 jaar lang doet. Philips StadionIn juni 2023 staat Guus in het Philips Stadion in Eindhoven met zijn Groots met een zachte G concerten. Op vrijdag 16 juni 2023 opent Guus de deuren van het Philips Stadion om traditiegetrouw de zomer in te luiden met een groots feest samen met 35.000 bezoekers. Het jaar van 2024 wordt dus de laatste editie. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Guus Meeuwis stopt met 'Groots met een Zachte G' (video)

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's