ZIEN: Arjen Lubach maakt nieuw Koningslied (Avondshow)

ZIEN: Arjen Lubach maakt nieuw Koningslied (Avondshow)

ZIEN: Arjen Lubach maakt nieuw Koningslied (<em>Avondshow</em>) Na de blamage van het oorspronkelijke Koningslied ('De dag die je wist dat zou komen') vond 'de koning' het wel tijd voor een nieuw nummer, het liefst eentje waar ook een beetje op te dansen is. Wie kan hij daar beter voor vragen dan Arjen Lubach? 'Ja, dansliedje. Dat lijkt mij heel erg leuk. Maar hoogheid.. ik weet niet of het helemaal uw stijl is. Weet u dat wel zeker?' En dat bleek zo te zijn. Bekijk het nieuwe Koningslied hieronder. Bovenaan deze pagina zie je hoe Arjen Lubach begin dit jaar werd verkozen tot Mediapersoon van het Jaar. Brief van de koning | De Avondshow met Arjen Lubach (S3") Bekijk ook Vandaag Inside: Johan wil best de slagroom van Nicol Kremers' borsten aflikken Bekijk deze video » ZIEN: Rutger Castricum reageert op Jandino-rel (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
TV :
Friday 31 March 2023 om 09:37

Na de blamage van het oorspronkelijke Koningslied ('De dag die je wist dat zou komen') vond 'de koning' het wel tijd voor een nieuw nummer, het liefst eentje waar ook een beetje op te dansen is. Wie kan hij daar beter voor vragen dan Arjen Lubach? 'Ja, dansliedje. Dat lijkt mij heel erg leuk. Maar hoogheid.. ik weet niet of het helemaal uw stijl is. Weet u dat wel zeker?'

En dat bleek zo te zijn. Bekijk het nieuwe Koningslied hieronder. Bovenaan deze pagina zie je hoe Arjen Lubach begin dit jaar werd verkozen tot Mediapersoon van het Jaar.

")

Actuele video's

Meer actuele video's