MAX pubquiz start vrijdag met Kim-Lian van der Meij: bier tappen en zingen tegelijk?

MAX pubquiz start vrijdag met Kim-Lian van der Meij: bier tappen en zingen tegelijk?

Vrijdagavond gaat een nieuwe reeks van MAX pubquiz van start, dus je kunt je weer onderdompelen in een heerlijke kroegsfeer en tegelijk een spelletje spelen. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen is Kim-Lian van der Meij te gast. Zij probeert bier te tappen en te zingen tegelijk, maar dat blijkt een behoorlijke uitdaging te zijn…

Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen van de MAX pubquiz hieronder.

Het nieuwe seizoen van MAX pubquiz is vanaf vrijdag 31 maart wekelijks rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van MAX pubquiz terugkijken bij Gids.tv.

<em>MAX pubquiz</em> start vrijdag met Kim-Lian van der Meij: bier tappen en zingen tegelijk? Vrijdagavond gaat een nieuwe reeks van MAX pubquiz van start, dus je kunt je weer onderdompelen in een heerlijke kroegsfeer en tegelijk een spelletje spelen. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen is Kim-Lian van der Meij te gast. Zij probeert bier te tappen en te zingen tegelijk, maar dat blijkt een behoorlijke uitdaging te zijn… Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen van de MAX pubquiz hieronder. Het nieuwe seizoen van MAX pubquiz is vanaf vrijdag 31 maart wekelijks rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van MAX pubquiz terugkijken bij Gids.tv. Vrijdag in MAX PubQuiz: Rachel Rosier grapt over ‘varkenskop’ Sybrand Niessen Bekijk deze video » Vrijdag in MAX PubQuiz: Richard Groenendijk treedt op met Tebbie nou op je muil?! Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV