Hockeyvaders nu te streamen bij Videoland: bekijk hier de mooiste bloopers

Hockeyvaders nu te streamen bij Videoland: bekijk hier de mooiste bloopers

<em>Hockeyvaders</em> nu te streamen bij Videoland: bekijk hier de mooiste bloopers Bekijk in de video hierboven: Hockeyvaders gaat ook over grensoverschrijdend gedrag Ben je al helemaal fan van de nieuwe serie Hockeyvaders? Dan hebben we mooie beelden voor je. Op Videoland zie je natuurlijk alleen maar het eindresultaat, maar fragmenten die de afleveringen niet hebben gehaald zijn minstens zo leuk. In een video zijn de beste bloopers van Hockeyvaders op een rijtje gezet. Zo kun je genieten van onhandige acties, versprekingen en andere heerlijke mislukkingen die op de set plaatsvonden van Hockeyvaders. Bekijk de video met bloopers van Hockeyvaders hieronder. De dramaserie Hockeyvaders is nu te zien op streamingdienst Videoland. Hockeyvaders zien nieuw hockeymeisje wel zitten: ‘Wat ben je toch een brave lul’ Bekijk deze video » RTL Boulevard: nieuwe serie Hockeyvaders vanaf vandaag te zien (video) Bekijk deze video »
Serie :
Hockeyvaders nu te streamen bij Videoland: bekijk hier de mooiste bloopers
Friday 31 March 2023 om 17:30

Bekijk in de video hierboven: Hockeyvaders gaat ook over grensoverschrijdend gedrag

Ben je al helemaal fan van de nieuwe serie Hockeyvaders? Dan hebben we mooie beelden voor je. Op Videoland zie je natuurlijk alleen maar het eindresultaat, maar fragmenten die de afleveringen niet hebben gehaald zijn minstens zo leuk. In een video zijn de beste bloopers van Hockeyvaders op een rijtje gezet. Zo kun je genieten van onhandige acties, versprekingen en andere heerlijke mislukkingen die op de set plaatsvonden van Hockeyvaders.

Bekijk de video met bloopers van Hockeyvaders hieronder. De dramaserie Hockeyvaders is nu te zien op streamingdienst Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's