Video: Koningin Máxima vliegt mee brandblussende in Chinook-helikopter

Video: Koningin Máxima vliegt mee brandblussende in Chinook-helikopter

Vrijdag 31 maart 2023 om 19:24

Koningin Máxima is donderdagmiddag in een Chinook-helikopter van de Koninklijke Luchtmacht opgestegen vanaf vliegbasis Gilze-Rijen. Bekijk de beelden van Hart van Nederland hieronder.

Lees verder onder de video.

Video: <em>Koningin Máxima</em> vliegt mee brandblussende in Chinook-helikopter Koningin Máxima is donderdagmiddag in een Chinook-helikopter van de Koninklijke Luchtmacht opgestegen vanaf vliegbasis Gilze-Rijen. Bekijk de beelden van Hart van Nederland hieronder. Lees verder onder de video. OefeningDe koningin nam donderdag deel aan een oefening van de Fire Bucket Operation voor het blussen van branden door het Defensie Helikopter Commando (DHC). Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Zien: hoe gaat de nieuwe serie Maxima er uit zien? Bekijk deze video » Delfina Chaves speelt Máxima in de nieuwe videoland serie, ''ik ga Nederlands leren'' Bekijk deze video »
Royals :

Oefening
De koningin nam donderdag deel aan een oefening van de Fire Bucket Operation voor het blussen van branden door het Defensie Helikopter Commando (DHC).

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's