Noa Vahle steunt Johnny de Mol tijdens einde HLF8: 'Ik ben er zeker bij' (video)

Noa Vahle steunt Johnny de Mol tijdens einde HLF8: 'Ik ben er zeker bij' (video)

Friday 31 March 2023 om 20:19

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van vrijdag 31 maart. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Noa Vahle blikte in HLF8 vooruit op het aankomende sportweekend, met veel voetbal en wielrennen.

Lees verder onder de video.

Noa Vahle steunt Johnny de Mol tijdens einde <em>HLF8</em>: 'Ik ben er zeker bij' (video) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van vrijdag 31 maart. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Noa Vahle blikte in HLF8 vooruit op het aankomende sportweekend, met veel voetbal en wielrennen. Lees verder onder de video. Einde HLF8Met het einde van HLF8 volgende week komt er ook een einde aan deze wekelijkse update van Noa. Gelukkig kunnen we volgende week nog één keer van haar genieten, want volgende week is ze erbij om Johnny de Mol te steunen bij zijn laatste HLF8. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

Einde HLF8
Met het einde van HLF8 volgende week komt er ook een einde aan deze wekelijkse update van Noa. Gelukkig kunnen we volgende week nog één keer van haar genieten, want volgende week is ze erbij om Johnny de Mol te steunen bij zijn laatste HLF8.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's